Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Start je dag op een fijne manier

27 oktober • 09:00 - 10:30

€11

Doe mee met de online meditatie sessie en ervaar de kracht van stilte en verbinding, vanuit je eigen comfortabele omgeving.

Het is een begeleide meditatie in groep waarbij we samen zitten en subtiel onze energie ontknopen en ontwarren. Een moment waar je even tot rust kan komen en al je zorgen laat verdwijnen.

Geschikt voor beginners als ook voor mensen met ervaring.

Je wordt begeleid doorheen de sessie. Er zijn momenten van stilte en innerlijke aandacht, aangevuld met subtiele qigong bewegingen zoals de La Qi om je energie in harmonie en balans te brengen.

We brengen via het qi-veld samen de energie tot rust, opnieuw in balans. Je wordt bewust wat er in jouw hoofd en hart leeft. Stilte brengt helderheid en nieuwe inzichten.

De meditatie is een ontmoetingsmoment van hart tot hart, waar we samen zitten en een ieder gedragen wordt door de aanwezigheid van de ander, en de energie van de groep. Het is een ruimte, in stilte, om te delen en te verbinden met gelijkgestemden.

Samen zijn werkt als een medicijn voor de ziel, als een balsem voor het hart. Laat de ruimte van de stilte haar rol vervullen, zij die het venster van je hart opent. De magie van mensen die samenkomen werkt altijd op mysterieuze manieren; spontane heling vindt plaats, inspiratie wordt hervonden en je komt terug in contact met de essentie van het leven, in diepe vreugde en eenvoud.

Wat kun je verwachten?
* Begeleide meditatiemomenten, met voldoende pauze tussendoor.
* Ondersteuning in loslaten en een ontspannen staat.
* Een moment om terug thuis te komen bij jezelf.
* Verbinding met anderen, de energie van de groep, ook al zijn we fysiek op afstand.

Info en inschrijven via https://www.justflowing.be/events/

Details

Datum:
27 oktober
Tijd:
09:00 - 10:30
Kosten:
€11
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.justflowing.be/events/

Other

Omschrijving Evenement
Doe mee met de online meditatie sessie en ervaar de kracht van stilte en verbinding, vanuit je eigen comfortabele omgeving. Het is een begeleide meditatie in groep waarbij we samen zitten. Een moment waar je even tot rust kan komen en al je zorgen laat verdwijnen. Geschikt voor beginners als ook voor mensen met ervaring.