Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Landschapspark de Merode: Ontdek het tweedaags stilteaanbod

27 oktober

Het laatste weekend van oktober gaat de wintertijd in: we zetten dan met z’n allen de wijzers één uur stil. In Landschapspark de Merode gebruiken we die extra tijd graag om ook zelf te verstillen. Even geen deadlines, lawaai en gedoe. Maar bewust genieten in het Merodegebied

Iets voor jou?
Verstillen kan op veel manieren.  Neen, je hoeft niet per se op een stoel te zitten zwijgen. En neen, je hoeft geen meditatiespecialist te zijn. Wie een boom wil knuffelen kan dat, maar wie liever gewoon een dier aait kan dat evengoed. Jong en oud horen erbij. Klank en beeld, bewegen en stilstaan, doen en laten: stiltebeleving is breed. De prachtige natuur en onze gastvrije ondernemers kunnen je hierbij alleen maar helpen.

– 09:30 Yogawandeling Gerhagen @Tessenderlo
– 09:30 Poëtische focuswandeling @Westerlo
– 10:00 Gezinswandeling met paarden @Herselt
– 10:00 Bosbaden voor rolstoelgebruikers @Tessenderlo
– 10:00 Stiltebostocht voor jongeren @Diest
– 13:00 Adem je blij @Schoot
– 13:00 Wandelen met Alpaca’s @Veerle-Laakdal
– 13:30 Vertelwandeling Hertberg @Herselt
– 14:00 Aikido bij de schapen @Rillaar
– 15:00 Als de stilte te luid is @Averbode

Voor alle activiteiten is vooraf inschrijven noodzakelijk.
Om het rustige karakter te behouden zijn de plaatsen vaak beperkt. Schrijf je dus tijdig in.

Details

Datum:
27 oktober
Evenement categorie:
Site:
https://www.bezoekdemerode.be/programma-dag-van-de-stilte-2024

Other

Omschrijving Evenement
Het laatste weekend van oktober gaat de wintertijd in: we zetten dan met z’n allen de wijzers één uur stil. In Landschapspark de Merode gebruiken we die extra tijd graag om ook zelf te verstillen. Even geen deadlines, lawaai en gedoe. Maar bewust genieten in het Merodegebied Iets voor jou? Verstillen kan op veel manieren. Neen, je hoeft niet per se op een stoel te zitten zwijgen. En neen, je hoeft geen meditatiespecialist te zijn. Wie een boom wil knuffelen kan dat, maar wie liever gewoon een dier aait kan dat evengoed. Jong en oud horen erbij. Klank en beeld, bewegen en stilstaan, doen en laten: stiltebeleving is breed. De prachtige natuur en onze gastvrije ondernemers kunnen je hierbij alleen maar helpen.