Header Website 20160311

wat kunt ú voor Waerbeke doen?

Waerbeke is een initiatief voor en van burgers. Als sociaal-culturele beweging kan zij haar ambities alleen waarmaken dankzij de inzet en steun van allen die stilte, rust en ruimte een warm hart toedragen. Is stilte ook voor u een belangrijke voorwaarde tot leefkwaliteit? Dan heeft Waerbeke u ongetwijfeld veel te bieden aan inspiratie, contacten en interessante voorbeeldpraktijken.

Steun Waerbeke en word lid!

Door lid te worden van Waerbeke geeft u uitdrukking aan uw persoonlijke betrokkenheid bij het thema stilte, rust en ruimte, en helpt u Waerbeke als trekker van een brede stiltebeweging dit thema maatschappelijk aan de orde te stellen.

Het Waerbeke-lidmaatschap loopt 12 maanden. Twee weken voor het einde van uw lidmaatschapsperiode ontvangt u een e-mail met de mededeling dat uw lidmaatschap binnenkort afloopt. Deze e-mail bevat een link waarmee u uw lidmaatschap eenvoudig met een jaar kunt verlengen.

Als lid van Waerbeke heeft u meteen een account op de Waerbeke-website en kunt u direct gebruikmaken van alles wat de site te bieden heeft.

 

NIEUWSBRIEF

Regelmatig informeert Waerbeke over de werking van de beweging. Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Please wait

banner Waerbekehuis

Conferentie banner terugblik2017

... en activiteiten via UITdatabank